Načini plaćanja i dostava

ARGENTUM VITA

Online trgovina nakita i repromaterijala za izradu nakita

Načini plaćanja

Argentum Vita d.o.o. za kupnju na našoj web trgovini omogućava Vam plaćanje karticama, pouzećem ili uplatom na račun:

1. Plaćanje gotovinom po primitku pošiljke: 
Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućuje da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti zaprimiti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke. Plaćanje prilikom preuzimanja pošiljke moguće je samo za kupce iz Hrvatske.

2. Plaćanje kreditnim karticama: 
Na našoj web trgovini naručene artikle možete platiti i karticama. Pri plaćanju karticama na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima. Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke. Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje. Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka. U nastavku su navedene kartice kojima možete izvršiti plaćanje na našoj web trgovini. Karticama Zagrebačke banke možete plaćati u ratama do 12 rata, za narudžbe preko 100,00 kn (13,27 €).

  • Visa, MasterCard® i Maestro®

3. Virmansko plaćanje
Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu dobiti ćete predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.

Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

Nakon što vam pošaljemo mail sa podatcima za uplatu, narudžbu čuvamo 7 radnih dana. Ukoliko ne izvršite uplatu u roku tih 7 dana smatrati ćemo da ste odustali od narudžbe vaša narudžba će biti stornirana, a ugovor o kupnji raskinut.

 

Dostava u Hrvatskoj

Dostavu vršimo preko dostavne službe GLS i Hrvatske pošte (paket 24). Dostavu vršimo u roku dva radna dana. Izuzetak su neki otoci i neka manja mjesta gdje dostava ne ide svaki dan.

Cijena HP paket 24 dostave na paketomate iznosi 2,52 € (18,99 kn). Prilikom preuzimanja pošiljke na paketomatu, pošiljku možete platiti karticom

Cijena HP paket dostave na adresu iznosi 3,05 € (22,98 kn)

Cijena GLS dostave ukoliko plaćate pouzećem iznosi 3,73 € (28,10 kn).

Za sve narudžbe preko 40 € (301,38 kn) dostava je besplatna!

Naručene artikle možete podići i u našoj trgovini na adresi:
Prilaz Ivana Visina bb, 10020 Zagreb.

Ukoliko se odlučite sami podići narudžbu u našoj trgovini, molim vas da nas o tome obavijestite mailom, telefonom ili to napišite u komentaru prilikom zaključivanja narudžbe.

Dostava u EU, BiH i Srbiju

Dostavu u zemlje EU, BiH i Srbiju obavljamo preko pošte. Pošiljke šaljemo kao “Prioritetna preporučena pošiljka”. Cijena dostave za sve zemlje je 7,96 € (59,97 kn)